Oplevering casco-plus in zicht!

Volgende week zou de hoofdaannemer alle 59 units opleveren, in staat casco plus. Dit betekent dat fase 2 aanbreekt voor ons project, waarin het binnenschrijnwerk, de vloeren en keukens worden afgewerkt.

Onze lampen branden al (zoals je ziet op de foto), en onze warmtepomp, die voor de warmte-energie van de drie gebouwen zal instaan, werkt! In tijden waarin er volop ingezet dient te worden op fossielarm en duurzaam verwarmen, is dat dus driewerf hoera!

We hopen dat de afwerkingsfase vlot kan verlopen en dat de bewoners tegen het voorjaar hun intrek kunnen nemen, we zijn er stilaan helemaal klaar voor.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.