Cohousing bijgaardehof feestelijk geopend

Op 17 september openden we officieel de deuren! Het werd een gemeenschappelijk openingsfeest met de buren van de moestuinen en de parkuitbreiding. De festiviteiten startten met toespraken van onder andere de burgemeester van Gent, schepen van Stadsontwikkeling Sami Souguir en voormalig bouwmeester Leo Van Broeck, wiens architectenbureau het ontwerp maakte voor het project.

Ondanks de regen kwamen veel geïnteresseerden een kijkje nemen, namen deel aan een rondleiding, of kwamen een stukje gebak proeven aan ons atelier. Het was ook fijn om al wie een steentje bijdroeg aan ons project, letterlijk of figuurlijk, eens te kunnen ontvangen!

Ook de pers kwam eens piepen. Een greep uit de artikels die verschenen:
Grootste cohousingproject in Vlaanderen opent de deuren in Bijgaardehof (vrt)
Grootste ‘cohousing’-project van Vlaanderen geopend in Gent (Nieuwsblad)
Ooit verloederde metaalfabriek nu grootste ‘cohousing’-project van Vlaanderen: Bijgaardehof aan Gent-Dampoort opent de deuren (HLN)Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.