Optie-overeenkomst en architectuurovereenkomst ondertekend

Onze samenlevingsdroom komt weer een stukje dichterbij! Afgelopen maand ondertekenden we (52 gezinnen en een wijkgezondheidscentrum) de optie-overeenkomst en architectuurovereenkomst tot aankoop van de site Bijgaardehof. We kopen deze site over van sogent (zie eerder bericht).

Onze samenlevingsdroom wordt ook elke dag concreter. Samen met het ontwerpteam onder leiding van architectenbureau Bogdan & Van Broeck vertalen we onze visie in een concreet plan. In het voorjaar willen we de bouwvergunning indienen. We lichten de buurt hier nog tijdig over in. Houd jullie brievenbus en deze site dus in de gaten!

Wij zijn niet de enige dromers. Steeds meer gezinnen zien het voordeel in van living together apart. Lees er hier meer over.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.