Aanvraag omgevingsvergunning ingediend!

Op 30 maart dienden we met de 3 cohousingprojecten en het Wijkgezondheidscentrum samen de aanvraag voor de omgevingsvergunning in.  Ondertussen kregen we bericht dat de bouwaanvraag volledig en ontvankelijk verklaard werd door de stad: een eerste stap in de goedkeuring. Hierna volgen 30 dagen openbaar onderzoek. Daarna zijn er nog 75 dagen waarin de stad al zijn adviezen verzamelt. Als alles goed gaat, weten we dus ten laatste 16 augustus of we de bouwaanvraag al dan niet krijgen en een grote stap vooruit kunnen zetten!

Hier vind je de link naar een van de persartikels die verschenen rond het indienen van onze aanvraag.

Nog vragen? Contacteer Eef Tanghe (Cohousing Projects) via eef@cohousingprojects.be of  + 32 472 50 45 22

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.