Fondsenwerving vluchtelingenwoning geslaagd!

Een paar maand geleden lanceerden BioTope en Wooncoop een fundraising campagne om 100.000 euro bij elkaar te krijgen voor de bouw van een vluchtelingenwoning in het Bijgaardehof. We zijn heel erg trots om u te kunnen melden dat de teller intussen op de beoogde 100.000 euro staat.

De cohousers en Wooncoop zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische bijdrage aan onze droom. We wisten dat er veel mensen ons wilden helpen, maar om het dan echt te zien en voelen gebeuren… Daar zijn geen woorden voor.

De groep zal iets buitengewoon mooi én belangrijk doen met het bijeengebrachte geld. En we gaan ons verhaal vertellen aan iedereen die het horen wil, onder andere via deze weg. Om andere cohousinggroepen te inspireren, zodat het bereik van ons project nóg groter wordt.

In naam van het Bijgaardehof en Wooncoop willen we dan ook graag iedereen bedanken voor jullie giften!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.