Update van de werf!

2019 zit er bijna op, en de cohousers zijn blij met het gedane werk op onze werf in de laatste weken van het jaar! De eerste foto hieronder toont de regenputten die recentelijk werden geplaatst. Op de volgende foto is het werk te zien dat werd gedaan aan de fundering van de torenkranen. Deze zullen vanaf begin januari operationeel worden. De laatste foto toont de westelijke muur van de site, waar het Wijkgezondheidscentrum, de Wijgaard en de parking komen, die voor het graven van de kelder tegen instorten beveiligd moet worden.

Er werd de voorbije maanden ook filmmateriaal verzameld, nu samengebracht in een filmpje over de werf, hier te zien.

In januari zal de aannemer met de boringen beginnen voor het BEO-veld, een manier om met energie uit de bodem te koelen en te verwarmen. In het voorjaar meer nieuws hierover! Een prettig eindejaar!2 Antwoorden op “Update van de werf!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.