De werf draait weer op volle toeren

Ook op de site van het Bijgaardepark gooide Corona heel wat roet in het eten. Door de strikte hygiënemaatregelen en doordat de aanvoer van bouwmaterialen stilviel, moest de werf noodgedwongen een aantal weken stilgelegd worden.

Maar sinds kort na de paasvakantie is er weer één en al activiteit op de werf en zien we de gebouwen van week tot week groter worden. Bij de Biotope wordt al gewerkt aan de derde verdieping, op het gebouw van de Wijgaard en het Wijkgezondheidscentrum werd deze week de vloerplaat op de eerste verdieping gegoten. Eerstdaags zullen ook de werken starten aan het gebouw van de Spore. Als alles goed gaat zullen tegen het einde van 2020 de bouwvolumes in hun geheel zichtbaar zijn.

Intussen blijven de bewoners ook niet stilzitten en werken ze nu volop aan de concrete uitwerking van hun units: vloeren worden gekozen, badkamers en keukens worden besteld en her en der worden ook al concrete plannen gesmeed voor het dagdagelijkse samenleven in de groepen.

De cohousers kijken dus hoopvol uit naar de volgende weken en maanden.

Enkele beelden en korte video’s van een recent werfbezoek:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.